Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Woning ontruimen Aerdenhout - Kringloop Groene Kruis

Heeft u hulp nodig bij een woning ontruimen in Aerdenhout ?

Kringloop Groene Kruis biedt u hierbij de helpende hand bij het zorgeloos woning ontruimen, hierbij staat een tevreden klant altijd hoog in het vaandel, deze kunt u terugzien in onze klantenbeoordelingen in de menubalk.

Wij ontruimen vakkundig uw woning leeg met professionele woningontruimers en behandelen de inboedel met respect, we doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals in de kringloopwinkel.

Het leegruimen van een woning na overlijden of bij verhuizing is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis, stressvol, tijdrovend, lichamelijk zwaar, vaak vuil en stoffig werk. Hierbij helpt het Groene Kruis u graag bij het ontzorgen.

Werkwijze voor het leeghalen van uw woning in stappen:

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak, u bent echter niets verplicht.
Bel direct onze ontruimingsdienst onder telefoonnummer.: 06 8300 8746 (bereikbaar maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag gesloten).

2. In de woning van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden b.v. het leegmaken van de woning met verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) of andere klussen in- en rond de woning.
Alles is bespreekbaar, wij kunnen veel en hebben daar de juiste mensen voor welke vakkundig zijn opgeleid.

3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons binnen 24 uur geheel vrijblijvend een gratis offerte per email. Hierin staat duidelijk vermeld wat de woning ontruimen kost, er komen achteraf geen extra kosten meer bij (in tegenstelling tot veel andere ontruimers) !

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek (kleingoed) en/of meubelen uit de jaren 50, 60 en 70 in de woning achterlaat, verkoop deze niet direct door op marktplaats of aan handelaren maar wacht eerst onze aanbieding af.
Hierdoor bestaat ook de kans dat de woning ontruimen gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe) !
Tip geef of gooi geen kleingoed weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop.

Wij ontruimen natuurlijk óók woningen zonder waardevolle inboedel of welke zijn vervuild door hoarders.

4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag volgens afspraak en datum in de offerte.
Tijdens het woning ontruimen krijgt u een opruimcoach toegewezen welke u begeleid en uw persoonlijke adviseur is, dit is een gratis service van het Groene Kruis.

5. De woning wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij maken de huurwoning of koopwoning bezemschoon voor u klaar, direct opleverbaar aan woningbouw of makelaar.

Kringloop Groene Kruis brengt de bruikbare goederen welke worden verkregen tijdens het woning ontruimen onder in de kringloopwinkel, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere woningontruimer.

De 2 meest voorkomende woningontruiming:

1. Standaard woning ontruimen: leegruimen van de woning (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad / grofvuil).
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt voor u de woning veegschoon klaar.
Deze optie wordt vaak gekozen als een koopwoning moet worden opgeleverd aan de makelaar voor de verkoop.

2. Compleet woning ontruimen: leegruimen van de woning (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad / grofvuil).
De vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd.
De hanglampen worden verwijderd, hierbij worden nieuwe kroonsteentjes aan de bedrading van het plafond bevestigd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen en luxaflex worden verwijderd.
De railsen, spijkers en schroeven in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt voor u de woning bezemschoon klaar.
Deze optie wordt vaak gekozen als een huurwoning moet worden opgeleverd aan de woningbouwvereniging voor de nieuwe verhuurder.

Alles is bespreekbaar, als voorbeeld ook het leeghalen van uw tuin, schuur, garage, berging of enkel een zolder (vliering).

Het werkgebied van de ontruimingsdienst is voornamelijk in Zuid-Holland en Noord-Holland maar wij ruimen óók woningen leeg in de grote steden zoals: Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Rotterdam en Utrecht (andere plaatsen in Nederland op aanvraag).

In tegenstelling tot andere woningontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in de kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van tweedehands inboedels en het ontlasten van het milieu, hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Wij schenken gratis boeken, kleding en schoenen aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI status.

Kringloop Groene Kruis is óók een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) welke scholieren / studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.

Wij ontruimen de volgende objecten:

huis, huurwoning, koopwoning, vakantiewoning, flat, appartement, studio, woonboot, villa, boerderij, kasteel, buitenwoning, bootwoning, kerk, molen, drukkerij, museum, universiteit, laboratorium, bibliotheek, school, internaat, dierentuin, fabriek, groothandel, opslag, hospice, serviceflat, seniorenflat, seniorenwoning, bejaardenwoning, verzorgingswoning, verpleegwoning, zorgcentrum, verzorgingscentrum, kamer, garage, kelder, berging, vliering en zolder.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, notarissen, bewindvoerders, makelaars, curatoren, woningbouwvereniging en zorgcentra.

Kringloop Groene Kruis werkt niet voor de deurwaarder uit ethische overtuigingen.

Tip wij adviseren u, om niet te wachten met ontruiming van een huurwoning of koopwoning tot de laatste week van de maand omdat deze veelal de drukste is voor onze kringloop wegens het opleveren per eerste van de nieuwe maand van woningen aan woningbouwcorporatie of makelaar.

Schakel ons dus tijdig in om teleurstellingen te voorkomen omdat wij veelal de laatste week van de maand zijn volgeboekt !

Waarschuwing momenteel zijn er verschillende malafide bedrijven op het internet die hun ontruimingsdiensten aanbieden.
Deze adverteren namelijk veel op Google en Bing met professionele websites en zijn vaak herkenbaar als men uitsluitend per email contact kunt opnemen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen, we staan u graag te woord.

De website "Woning ontruimen Aerdenhout" www.woningontruimenaerdenhout.nl is een onderdeel van Kringloop Groene Kruis,
bezoek voor meer infomatie:
www.kringloopgroenekruis.nl